Rohlík uvádí privátní rostlinnou značku The Green Garden

neděle, 22. ledna 2023, 16:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Rohlík představuje ve spolupráci se šéfkuchařkou Julií Ulrich vlastní řadu plant based pokrmů s názvem The Green Garden.

Značka The Green Garden vznikla ve spolupráci se šéfkuchařkou Julií Ulrich, zdroj: Rohlík.

Značka The Green Garden vznikla ve spolupráci se šéfkuchařkou Julií Ulrich, zdroj: Rohlík.

Online supermarket Rohlík uvádí na trh novou privátní značku rostlinných pokrmů The Green Garden. Od ní mohou zákazníci ochutnat lbowls, wrapy, bagelly či pomazánky.

Nová značka vznikla ve spolupráci se šéfkuchařkou Julií Ulrich, jež má vlastní veganskouz restauraci v Salzburgu. Máme velkou radost, že zákazníkům můžeme představit novou vlastní veganskou řadu pokrmů The Green Garden, která jim umožní poznat, že výborné jídlo nemusí být vždy jen o mase. Rostlinné stravování je totiž prospěšné zdraví i planetě a my chceme v našem sortimentu nabídnout co nejvíce skvělých alternativ k masu, abychom zákazníky motivovali zařadit je do svého jídelníčku,” popisuje tisková mluvčí Rohlíku Lutfia Volfová.  

The Green Garden se zařadí do portfolia privátních značek Rohlíku, mezi které patří vyzrálé hovězí steaky Sutcha, mléčné výrobky Miil, uzeniny Dacello, káva Ubomi, lahůdky Pappudio nebo papírová hygiena Moddia. 

-stk-