Rohlík uvádí privátní značku rostlinných nápojů Yutto

pátek, 27. ledna 2023, 17:45 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Rohlík představuje další privátní značku. Pod názvem Yutto přináší na trh rostlinné alternativy mléka.

Rohlík uvádí novou privátní značku rostlinných mlék Yutto, zdroj: Rohllík.

Rohlík uvádí novou privátní značku rostlinných mlék Yutto, zdroj: Rohllík.

Internetový prodejce potravin Rohlík představuje svou novou privátní značku Yutto. Ta zákazníkům doposud nabízela pouze oříšky, nyní je však značka nově doplněna o rostlinné alternativy mléka.

V Rohlíku věříme, že stravovat se rostlinně nemusí znamenat stravovat se draze. Právě proto jsme pro zákazníky připravili novou privátní značku rostlinných  nápojů, u kterých se mohou těšit bezkonkurenční ceně,“ říká k novince tisková mluvčí Rohlíku Lutfia Volfová s tím, že cena rostlinných nápojů začíná na 29,90 korun. 

Řada obsahuje nápoj sójový, mandlový, rýžový a ovesný, to vše v bio kvalitě a 100% bez laktózy. U mandlového nápoje si zákazníci navíc mohou vybrat mezi slazenou variantou a i tu bez přidaných cukrů, dle vlastních preferencí. Struktura neslazeného nápoje je vhodná ke šlehání, jedná se tedy o nápoj s přívlastkem barista. 

Yutto je další privátní značkou Rohlíku. Nedávno byla uvedena značka veganských pokrmů The Green Garden, pod vlastní značkou online supermarket nabízí také vyzrálé hovězí steaky Sutcha, mléčné výrobky Miil, uzeniny Dacello, káva Ubomi, lahůdky Pappudio nebo papírová hygiena Moddia. 

-stk-