Služba SkyShowtime zahájí v Česku 14. února

úterý, 31. ledna 2023, 08:40 TV MediaGuru

Na český trh přichází další mezinárodní služba placeného videa na vyžádání. Jmenuje se SkyShowtime a zahájí 14. února 2023. Stát bude 179 Kč měsíčně.

Zdroj: SkyShowtime

Zdroj: SkyShowtime

Nová evropská streamovací služba SkyShowtime bude nově dostupná od 14. února 2023 v Česku, na Slovensku, v Albánii, Maďarsku, Kosovu, Severní Makedonii, Polsku a Rumunsku. Slibuje premiérové hollywoodské filmy a nové seriály od světových studií Universal Pictures a Paramount Pictures. V Česku bude cena činit 179 Kč měsíčně.

SkyShowtime tak pokračuje ve své evropské expanzi, která v únoru zahrne osm trhů napříč střední a východní Evropou. Díky tomuto rozšíření do více zemí se počet aktivních trhů, kde je služba dostupná, zvýší na 20.

Přinášet bude tituly z knihoven Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime®, Sky Studios a Peacock – vše streamované na jedné platformě. SkyShowtime bude také nabízet lokální originální programy, dokumenty a speciály ze svých trhů. Společnost nedávno oznámila dohodu o získání 21 místních seriálů od HBO Max v Evropě, včetně nových seriálů, které budou mít premiéru v roce 2023 pod označením SkyShowtime Originals.

Zákazníci ve střední a východní Evropě budou také moci sledovat dva z prvních SkyShowtime Originals titulů, které se na platformě objeví v roce 2023 – český seriál Vítěz a polský seriál Warszawianka. Od března bude pro předplatitele k dispozici sedm známých místních titulů včetně českých titulů  Spolu a hladoví či Bez vědomí. Kompletní výčet uvádíme v boxu níže.

Zdroj: SkyShowtime

SkyShowtime bude pro zákazníky přímo dostupná na webových stránkách: www.skyshowtime.com a prostřednictvím aplikace SkyShowtime na zařízeních Apple s operačním systémem iOS a tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android a na TV se systémy Android TV, Google TV a LG TV.

Na Slovensku, v Albánii, Kosovu a Severní Makedonii bude SkyShowtime dostupná za 5,99 EUR měsíčně. V Rumunsku bude služba dostupná za 3,99 EUR měsíčně. V Česku bude cena činit 179 CZK měsíčně, v Maďarsku 1999 HUF měsíčně a v Polsku 24,99 PLN měsíčně.

Spuštění SkyShowtime v dalších zemích následuje po velmi příchodu SkyShowtime do Dánska, Finska, Norska a Švédska v září 2022; do Nizozemska a Portugalska v říjnu 2022 a do Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Chorvatska, Černé Hory, Srbska a Slovinska v prosinci 2022.

Programová nabídka SkyShowtime

  • Od spuštění služby bude mít místní publikum přístup k těmto titulům: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman and Top Gun: Maverick.
  • Kromě toho budou mít předplatitelé přístup k výběru seriálů včetně: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order (řada 21), Let The Right One In, Mayor of Kingstown (řada 1 a 2), Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy a Yellowstone.
  • Mezi velkými filmovými a seriálovými novinkami, které SkyShowtime uvede v nadcházejících měsících, jsou i tyto tituly: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (řada 1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone and The Great Game.
  • Zákazníci ve střední a východní Evropě budou také moci sledovat dva z prvních SkyShowtime Originals titulů, které se na platformě objeví v roce 2023 – český seriál Vítěz a polský seriál Warszawianka. Další populární titul z místní produkce, který na platformu přichází, je maďarský seriál The Informant. Od března bude navíc pro předplatitele k dispozici sedm známých místních titulů, včetně: Spolu a hladoví (Česko), Hackerville (Rumunsko), One True Singer (Rumunsko), Ruxx (Rumunsko), Tuff Money (Rumunsko), Bez vědomí (Česko), Success (Chorvatsko). 

Jde tak o další novou nabídku na poli placeného streamingového obsahu. Vedle stávajících služeb Netflix, Disney, HBO Max či lokálního Voya vstoupí na trh v únoru také domácí služba Prima+ od skupiny Prima a o týden později právě Skyshowtime

Detail ke spuštění SkyShowtime si můžete prohlédnout v materiálu níže.

-mav-