Gillette Venus spouští osvětovou kampaň s influencerkami

pondělí, 1. května 2023, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Gillette Venus se spojila s českými influencerkami, které sdílí své intimní příběhy kůže.

Zdroj: Gillette Venus / Procter & Gamble

Zdroj: Gillette Venus / Procter & Gamble

Gilette Venus odstartovala novou osvětovou kampaň „Na vlastní kůži“, s níž chce inspirovat ženy, aby se cítily „ve své kůži“, bez ohledu na vzhled, tvar těla či pokožku. Za tímto účelem se spojila s vybranými českými influencerkami, s nimiž vyzývá k sebelásce a přijetí pokožky takové, jaká je. 

Kampaň odstartuje výstavou intimních fotografií s příběhy jednotlivých žen a dívek a bude k vidění do 9. května odpoledne u restaurace Nebozízek na pražském Petříně. 

O své příběhy se podělila například Týnuš Třešničková, jejíž kůže nese známky popálenin, Lucie Levá, jejíž tělo zdobí jizva po onkologické léčbě, zakladatelka projektu Tělo s příběhem Kateřina Kopicová, do jejíž kůže se vepsalo příběh mateřství, Nikol Znášková, která se potýká s akné, nebo Klára Černá, které po kůži kreslí nemoc jménem vitiligo. V neposlední řadě se o své příběhy podělí i slavná rapperka Sharlota, která se skrze svou kůži vyjadřuje pomocí tetování, plus size fotomodelka Anna Krátošková nebo Inka Teschinská s atopickým ekzémem. 

Značka Gillette Venus se touto kampaní snaží bojovat proti nereálnému ideálu krásy, který je prezentován nejenom v médiích, ale i na sociálních sítích, a společně s vybranými ženami poukázat na to, že každá pokožka je krásná. „Příběhy, které sdílí každá z vybraných žen, jsou velmi silné a intimní. Naše značka si je jistá, že žen s podobnými příběhy, které si prožily doslova na vlastní kůži, je mnohem více. Každá pokožka si nese nějaký ten vlastní příběh – pro někoho je to připomínka toho, že překonal náročnou životní situaci, pro jiného zase prostředek k vlastnímu sebevyjádření,“ dodává Jakub Grabmüller, brand manager Gillette Venus pro střední Evropu. 

-stk-