Vodafone TV nabízí knihovnu History a Crime & Investigation

středa, 12. dubna 2023, 10:05 TV, Aktuality MediaGuru

Operátor Vodafone rozšířil v uplynulých dnech nabídku titulů dostupných v sekci Extra ve své Videotéce. Nově zde zájemci najdou i obsah známý z dokumentárních programů History a Crime & Investigation.

Ukázka knihovny History a CI v nabídce Vodafone TV. Repro: Vodafone TV

Ukázka knihovny History a CI v nabídce Vodafone TV. Repro: Vodafone TV

Obsah od společnosti A+E Networks je k dispozici kompletně ve vysokém rozlišení. To je nespornou výhodou oproti lineárnímu vysílání, protože stanice Crime & Investigation není pro operátory placené televize k dispozici ve formátu HD, ale bohužel od zahájení distribuce pouze v SD. Na dalších trzích přitom Full HD verze běžně funguje. Odpovídající sekce v kategorii Extra je označena jako „History a CI“.

Ve čtvrtek 6. dubna byly v nové knihovně mimo jiné k dispozici tituly Hvězdy zastavárny - 23. série, Největší záhady historie – 3. série, Britští vrazi s Dermotem Murnaghanem, Po prvních 48 hodinách, Manželství s vraždou, Vrazi na ledě nebo Z ohnivé výhně. V každé kategorii je možné titul přehrát po kliknutí na „Sledovat v HD“ nebo zvolit „Přidat do Chci vidět“ pro pozdější zhlédnutí. Následně jsou k dispozici i tituly v kategorii "Podobné jako...".

-lukpol-