KVIFF.TV odhalila program 57. festivalového ročníku

čtvrtek, 22. června 2023, 12:15 TV, Aktuality MediaGuru

Fanoušci stříbrného plátna, kteří si budou chtít užít maximálně dění 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, budou mít opět jediné místo, na kterém najdou veškerý servis, online videotéku KVIFF.TV.

Ze zákulisí Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Zdroj: KVIFF.TV

Ze zákulisí Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Zdroj: KVIFF.TV

KVIFF.TV LIVE zprostředkuje divákům klíčové okamžiky 57. ročníku. Festivalového programu a života se pak hlouběji dotkne i v několika původních pořadech. K již tradičním budou patřit Festivalové zprávy se Sašou Michailidisem a Ianem Willoughby, pořad Meet the Filmmakers, KVIFF Guide s Jankem Rubešem nebo karlovarský speciál Prostor KVIFF X Čestmíra Strakatého. Letos přibydou nové tváře a diváci se mohou ve vysílání těšit i na nové tváře.

Nováčky v týmu KVIFF.TV budou youtuber Kovy, Gabriela Heclová, Arnošt Frauenberg, Nela Berg nebo Karolína Kočí. Stejně jako loni mohou návštěvníci přímo v Karlových Varech zavítat i na živou stage KVIFF.TV – do KVIFF.TV Parku – a zúčastnit se přes den natáčení některých pořadů nebo večer vyrazit na drink a hudební program. Stávající filmovou knihovnu více než 600 filmů 15. června obohatil dokument PSH: Nekonečný příběh, vítěz Ceny diváků deníku Právo na 56. ročníku.

-lukpol-