VNV Productions otevírá v centru Prahy podcastové studio

sobota, 1. července 2023, 08:00 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

Společnost VNV Productions rozšiřuje portfolio svých služeb o nové podcastové studio.

Zdroj: VNV Productions

Zdroj: VNV Productions

Audiovizuální produkce VNV Productions otevírá v centru Prahy nové podcastové studio. To je součástí nedávno otevřeného Studia A36 na pražských Vinohradech. Klientům nabízí pomoc s nahráváním i  postprodukcí. 

„Ve studiu je možné nahrávání audio i video podcastů, rozhovorů a voiceoverů. V ceně pronájmu studia je aktuálně i zvukové vybavení pro nahrávání včetně zaškolení. Klienti u nás mohou díky snadné obsluze nahrát podcast bez přítomnosti zvukaře. Pro ty, kteří chtějí zvolit pohodlnější způsob, nabízíme možnost asistence při nahrávání včetně kompletní zvukové i obrazové postprodukce a zajištění hudební dramaturgie. Umíme se postarat o distribuci na běžné audioplatformy a propagaci nahraných podcastů ve spolupráci s ostatními agenturami ze skupiny,“ říká COO VNV Productions Jitka Davidová.

Studio A36 v pražské Americké ulici je určeno pro produkci zvukových i video podcastů. K dispozici je profesionální vybavení pro nahrávání zvuku od značek jako například Rode, Shure, Beyerdynamic nebo K&M a kamerový řetězec BlackMagic Design pro snímání obrazu. Prostor studia se dá modifikovat, takže každý podcast, který zde vzniká, může mít unikátní vizuální styl. Zvuk i obraz lze obratem zpracovat v postprodukční části studia.

Součástí pronájmu studia je i produkční zázemí včetně kuchyňky a parkovacích míst. Aktuálně ve Studiu A36 pravidelně nahrávají podcasty Backstage Časopis Glanc nebo projekt Jedna Formule. 

-stk-