Ambasadorem značky Sony se stal Ben Cristovao

úterý, 1. srpna 2023, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ben Cristovao se stává oficiálním ambasadorem společnosti Sony.

Sony navazuje spolupráci s hudebníkem Benem Cristovao, zdroj: Sony.

Sony navazuje spolupráci s hudebníkem Benem Cristovao, zdroj: Sony.

Společnost Sony oznamuje nové partnerství s hudebníkem Benem Cristovao. Ten se stává oficiálním ambasadorem značky pro letošní rok 2023 a navazuje tak na vzájemnou dlouholetou spolupráci na řadě kreativních projektů, především pro kategorii audio produktů Sony.

„Jsme velice rádi, že můžeme v letošním roce s Benem spolupracovat ještě intenzivněji, než tomu bylo doposud. Benova kreativita a vášeň pro to, co dělá, pro nás v Sony byly vždy velice inspirativní. Věříme, že společné projekty, které na tento rok plánujeme, budou bavit jak fanoušky Bena, tak i naše zákazníky,“ říká Daniel Novák, Sony Brand Activation Manager pro Českou republiku a Slovensko.    

Aktuálně Ben Cristovao se Sony představil novou generaci bezdrátových sluchátek WF-1000XM5, v minulosti se podílel například na propagaci sluchátek Linkbuds S nebo přenosného reproduktoru SR-XP500, který dokáže vytvořit párty zvuk v jakýchkoliv podmínkách. Spolupráci posiluje i vzájemný pozitivní vztah k udržitelnosti a ohledu na životní prostředí, který Sony manifestuje ve svém globálním plánu Road to Zero, v jehož rámci Sony pro své výrobky používá například speciální recyklovaný plast a zároveň eliminuje používaní plastů pro obaly svých produktů.

-stk-