Honeywell láká zaměstnance na „lety“ do světa

sobota, 2. září 2023, 08:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Náborová kampaň společnosti Honeywell láká inženýry do vývoje leteckých a vesmírných technologií.

Zdroj: Honeywell

Zdroj: Honeywell

Společnost Honeywell spustila tříměsíční náborovou kampaň, s níž chce nalákat inženýry na výhody práce pro globálního lídra v oblasti leteckých a vesmírných technologií. Zároveň chce vysvětlit, že právě v Brně se technologie budoucnosti skutečně vyvíjejí. Pracuje s tématem, že z Brna lze doletět do celého světa. 

„Kampaň právě odstartovala malým poškádlením – nabízíme Brňanům přímé letecké spojení se světem. Pravidelné linky do USA, Kanady, Německa, Francie, tedy tam, kam pravidelně létají vývojáři a inženýři společnosti Honeywell, aby své myšlenky prezentovali svým kolegům ze zahraničních týmů nebo klientům jako Boeing či Airbus. Všichni víme, že brněnské letiště nepatří mezi ta nejexponovanější. Ale řešení z Brna mají globální rozměr a skutečně ovlivňují svět. V září pak v online a outdooru budeme pracovat s lidmi letícími nad siluetou Brna, jejichž myšlenky mají jediný limit – nebe,“ říká Jakub Žirovnický, CEO agentury Aetna, jež je pod kampaní podepsána. 

Kampaň využije zejména billboardové plochy v blízkosti technologických parků, geolokační i behaviorálně cílené online reklamy nebo promotýmy. Odkazuje na doménu lettesnami.cz, případně lze navštívit rovnou stránky brněnského Honeywellu.

„Mnoho velkých společností má v České republice spíše různá výrobní nebo servisní centra. Oproti tomu Honeywell se v Brně zaměřuje především na inovace. Řešíme unikátní projekty v oblasti řízení letu, systémů pro řízení a ovládání letadel, systémy pro alternativní navigace. Vyvíjíme například navigaci pro obor městské letecké mobility, aby se v budoucnu drony či létající taxíky mohly pohybovat a přistávat v hustě zastavěných a obydlených oblastech. Nedávno jsme představili vlastní unikátní černé skříňky pro letadla, vyvíjíme kokpity a jejich ovládání pomocí dotykových obrazovek, jsme hlavním centrem pro využití vodíkového pohonu v letectví. To všechno je dobrodružství a příležitost, jakou může málokterá jiná společnost nabídnout v rámci Brna, České republiky nebo dokonce Evropy,“ popisuje Michal Závišek, General Manager Honeywell Technology Solutions Czech Republic.

Do výzkumného a vývojového centra Honeywell v Brně zamířily jen během letošního roku miliardové investice. Zahájila dva projekty v rámci programu EU nazvaného Clean Aviation. Projekt Newborn zkoumá a vyvíjí novou generaci vodíkových palivových článků pro letectví, projekt TheMa4Hera se zabývá vývojem pokročilých komponentů a architektury tepelného managementu pro úzkotrupé a regionální hybridní elektrické letouny nové generace. 

-stk-