Sazka rozvíjí spojení s cyklistikou, podpoří Miculyčovou

pátek, 29. září 2023, 07:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Dalším počinem Sazky na poli cyklistiky je partnerství s mistryní Evropy freestyle BMX Ivetou Miculyčovou.

Iveta Miculyčová, zdroj: Sazka

Iveta Miculyčová, zdroj: Sazka

Společnost Sazka nadále rozvíjí svou podporu sportu. Kromě partnerství s Českým olympijským týmem, silničním etapovým cyklistickým závodem CzechTour, Českým svazem cyklistiky a podporou freestyle BMX se nově spojuje i mistryní Evropy ve freestyle BMX Ivetou Miculyčovou. 

Sazka se stává generálním partnerem mladé cyklistky, které pomůže s dalšími zahraničními tréninkovými kempy, lepším vybavením i spolupráci s profesionály, jako je osobní trenér Michael Beran, desetinásobný mistr republiky, mistr Evropy a vicemistr světa, anebo kondiční kouč Matěj Rajnoch.

„Sazka dlouhodobě podporuje sport: od olympijských sportovců, přes mladé talenty až po nadšené amatéry. V neposlední řadě chceme podporovat zajímavé trendy a také nadějné sportovce, kteří inspirují ostatní. Iveta je silná osobnost, která si našla cestu k BMX sama. S obdivuhodnou odvahou se pouští do prozkoumávání limitů této disciplíny i sebe sama. Chceme ocenit její píli a moc rádi ji budeme doprovázet na cestě za sportovními sny,“ vysvětluje motivy spolupráce Petr Jonák, ředitel Vnějších vztahů a udržitelnosti společnosti Sazka.

Do BMX disciplíny vstoupila Sazka v letošním roce, kdy se spojila také s Janem Valentou, trojnásobným mistrem světa ve freestyle BMX. S ním objíždí různé akce se Sazka pumptrackem, kde si lidé mohou jízdu na BMX kole vyzkoušet. Zatím se Sazka pumptrack letos objevil na 13 akcích, kde si ho vyzkoušelo 10 tisíc jezdkyň a jezdců. V posledních letech Sazka věnovala za každou milionovou výhru ve své loterii jedno BMX kolo do dětského domova. Celkem jich rozdala už téměř 500 do 115 domovů. 

-stk-