DVTV plánuje vstoupit do DVB-T2 vysílání

úterý, 2. ledna 2024, 22:20 TV, Aktuality MediaGuru

Doposud pouze internetová televize DVTV chce v letošním roce požádat o licenci pro pozemní digitální vysílání.

Internetová televize DVTV

Internetová televize DVTV

Doposud pouze internetová televize DVTV chce v letošním roce požádat o licenci pro pozemní digitální vysílání (DVB-T2). V bilančním rozhovoru s moderátorkou Danielou Brzobohatou to uvedl Martin Veselovský.

„V průběhu roku 2024 budeme žádat o terestriální licenci, takže s největší pravděpodobností půjdeme i do velkých televizí. Na druhou stranu, tam je to trošku o něčem jiném, co se týče nákladů. Náklady na vysílání a samotné šíření jsou nesouměřitelné s tím, co děláme tady, ale zatím jsme k tomu rozhodnutí, protože tohle (nový projekt DVTV Extra, pozn. red.) funguje nadmíru dobře,“ konstatoval Martin Veselovský, polovina moderátorské dvojce DVTV.

Veselovský se v bilančním rozhovoru roku 2023 dotkl i spuštění nového lineárního kanálu DVTV Extra, který vedle rozhovorů internetové televize DVTV tvoří také obsah od jednotlivých inluencerů, jako jsou například Stanislav Hruška, Jirka Burýšek nebo dvojice Kluci z Prahy. Do konce května má exkluzivitu na tento program Magenta TV, poté by se však měl dostat i do nabídek dalších operátorů. Přístup za placenou bránu DVTV má v současnosti okolo 20 tisíc předplatitelů.

Stanice DVTV Extra zahájila, přináší obsah od youtuberů

úterý 31. října 2023

-lukpol-