Reprodukční klinika PFC volí na PR AMI Communications

neděle, 4. února 2024, 07:25 Aktuality, PR MediaGuru

Klinika Prague Fertility Centre si na zajištění komunikace vybrala agentura AMI Communications.

Zdroj: FB Prague Fertility Centre

Zdroj: FB Prague Fertility Centre

Středisko asistované reprodukce Prague Fertility Centre (PFC) si na zajištění PR vybralo ve výběrovém řízení agenturu AMI Communications. Ta se o komunikaci kliniky stará od začátku letošního roku. 

Zdravotnické centrum poskytuje odborné služby založené na individuálním a empatickém přístupu ke každému páru a špičkovou medicínu pro klienty z celého světa. Klinika disponuje vlastním výzkumem v oblasti embryologie. „Umělé oplodnění je citlivé téma, které se týká čím dál více lidí. Pro naši agenturu bude výzvou tuto problematiku vhodně uchopit a odkomunikovat,“ uvádí managing partner společnosti Marek Stránský

V komunikaci se AMI Healthcare tým specialisté věnují klientovi mimo jiné také v oblastech plánovaného rodičovství, zvyšování povědomí o problematice neplodnosti a psychické pohody páru. 

„PFC je se svým oborem jedinečnou zkušeností pro náš tým. Díky této spolupráci si uvědomujeme naši roli v budování povědomí o umělém oplodnění a jeho edukaci mezi veřejností. Dáváme přitom důraz na psychický stav každého páru, který má před sebou nelehké rozhodnutí před volbou spolupráce a následnou léčbou na klinice,“ říká Martina Piskorová, Healthcare team lead. 

-stk-