Dvě řady série Iveta doprovodí na TV Nova i dokument

středa, 6. března 2024, 18:30 Aktuality, TV MediaGuru

Od 31. března do 5. května nabídne v neděli večer TV Nova svůj původní seriál Iveta. Doplní ho také dokumentárním cyklem Málo mě znáš.

Iveta, zdroj: TV Nova

Iveta, zdroj: TV Nova

Sérii Iveta, mapující dvě dekády života a kariéry Iveta TV Nova po šest nedělních večerů od 31. března do 5. května. Vedle televizní premiéry Voyo Originálu přinese Nova i třídílný dokumentární cyklus Málo mě znáš. Ten, kromě výpovědí kolegů a přátel Ivety Bartošové, přinese také osobní vzpomínky syna Artura Štaidla a vhled do fungování tuzemského šoubyznysu. Dokument rovněž nabídne nikdy nezveřejněné záběry ze zpěvaččina soukromého i pracovního života v 80. a 90. letech.

„Letošek je pro celou Skupinu Nova výjimečným rokem. Připomínáme si, jakým způsobem Nova ovlivnila životy Češek a Čechů, jak navždy změnila nejen televizní trh, jakou neuvěřitelnou spoustu inovací vnesla do televizního vysílání a co Nova znamená dnes,“ říká ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská. Dodala, že vedle řady akcí, které Nova pro diváky při příležitosti svých 30. narozenin nachystala, chce jim v mimořádné televizní premiéře nabídnout také projekt, který vznikl pro Voyo a který patří na Voyu k nejúspěšnějším. 

Trilogii třídílných sérií Iveta a dokumentární Málo mě znáš pro Voyo a TV Nova připravila produkční společnost Barletta Productions v čele s producenty Majou Hamplovou a Matějem Chlupáčkem. Kreativním producentem za TV Nova a Voyo je u obou projektů dvojnásobný držitel Českého lva Matěj Podzimek.

Třídílný dokument Málo mě znáš v režii Tomáše Kleina uvede TV Nova 5. května (na Voyo o měsíc dříve, 7. dubna). 

Vzpomínkové pásmo věnované jedné z nejslavnějších zpěvaček Československa zakončí premiéra třetí, závěrečné řady série Iveta režiséra a scenáristy Michala Samira s Annou Fialovou v hlavní roli. Ta bude k vidění v květnu výhradně na Voyo. Poslední série mapuje zpěvaččino období začínající třináct let po odchodu od Ladislava Štaidla.

Konkurencí Ivety budou v seriály Vytoč mého agenta, který uvede TV Prima, a To se vysvětlí, soudruzi!, který na začátku března zahájil na ČT1.

Nova výjimečně zařadí původní titul Voyo, do vysílání míří Iveta

úterý 27. února 2024

Televize posílí březnový prime-time, zařadí několik novinek

pátek 1. března 2024

-mav-