Intersport nechává v kampani rozkvést svého horala

středa, 6. března 2024, 17:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Intersport pokračuje se svým komunikačním konceptem s postavou horala. Tentokrát v květinovém obleku vítá jaro. 

V jarní kampani je horal oděn do květinového obleku, zdroj: Intersport.

V jarní kampani je horal oděn do květinového obleku, zdroj: Intersport.

Prodejce sportovního vybavení a oblečení Intersport přichází s jarním pokračováním marketingové kampaně s postavou horala. Ten se nyní oděn v květinovém obleku představuje jako posel nadcházejícího teplého období

Claim „Ahoj, svaly zapoj!“ tentokrát doplňuje dovětek: „Jaro je tu!”. Cílem je vybídnout zákazníky k pohybu na čerstvém vzduchu. „Náš horal připomíná, že jaro a léto přímo vybízí ke sportování venku a společným zážitkům s rodinou a přáteli,” vysvětluje Miroslav Kopřiva, ředitel Intersportu ČR. 

„Věříme, že si naši zákazníci horala oblíbili stejně jako my a že jeho zábavný, mírně extravagantní vzhled s typickou sportovní čelenkou si už během zimní kampaně jednoznačně spojili právě se společností Intersport,“ říká Lucie Kuricová, marketingová manažerka Intersportu, s tím, že koncept vychází z rakouské kampaně „Servus, die Wadln“ rakouského Intersportu. 

Kampaň se začátkem března 2024 objeví v letácích a dalších promo materiálech Intersportu, ale i v online videospotech, na sociálních sítích, v televizi, rádiu, printu a outdooru. „Věříme, že díky výraznému vzhledu, snadné zapamatovatelnosti a chytlavému claimu naší hlavní postavy má tato kampaň obrovský potenciál do budoucna,” říká Kuricová s tím, že má koncept oslovit co nejširší publikum.

Intersport v kampani s horalem vybízí k zapojení svalů

pátek 3. listopadu 2023

-stk-