Intersport v kampani s horalem vybízí k zapojení svalů

pátek, 3. listopadu 2023, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Intersport startuje novou marketingovou kampaň s claimem „Ahoj, svaly zapoj!“.

Klíčový vizuál k nové kampani Intersportu, zdroj: Intersport

Klíčový vizuál k nové kampani Intersportu, zdroj: Intersport

Intersport, prodejce sportovního vybavení a oblečení, zahajuje od listopadu novou marketingovou kampaň s claimem „Ahoj, svaly zapoj!“. Jejím ústředním prvkem je postava „horala“, který provází všemi komunikačními kanály a jehož vzhled bude modifikován podle sezóny. 

„Chceme v zákaznících vzbudit chuť k pohybu, radost ze sportu a společných zážitků,“ vysvětluje hlavní sdělení nové kampaně Miroslav Kopřiva, ředitel Intersport ČR, s tím, že kampaň má vzbudit v lidech pozitivní emoce, motivovat je ke sportu a být jasně rozpoznatelná. 

Koncept vychází z kampaně „Servus, die Wadln“ rakouského Intersportu. Český claim kombinuje známý a běžně užívaný pozdrav mezi sportovci se slovní hříčkou. „Cílem bylo vytvořit srozumitelný claim, který bude českému publiku blízký a dokáže se s ním ztotožnit. Zároveň jsme také chtěli vtipným způsobem poukázat na to, že na sport je vhodná doba vždy a pro každého, a proto se postava horala objevuje v různých nečekaných situacích,“ vysvětluje Lucie Kuricová, marketingová manažerka společnosti Intersport.

Podoba „horala“ se tak bude přizpůsobovat ročním obdobím. Během zimních měsíců bude nosit huňatý kožich, na jaře se zase převlékne do rozkvetlého květinového outfitu. „Chtěli bychom, aby si naši zákazníci horala oblíbili a jeho mírně extravagantní vzhled a typickou sportovní čelenku si nezaměnitelně spojili se společností Intersport,“ dodává Kuricová.

Kampaň se objeví na internetu, sociálních sítích, v televizi, rádiu, tisku a outdooru, dále také v letácích a dalších promo materiálech Intersportu.  „Kampaň s horalem a novým sloganem využijeme napříč všemi komunikačními kanály a reklamními materiály a věříme v její dlouhodobý potenciál do budoucna,“ říká marketingová manažerka.

Souběžně s kampaní představí Intersport na svých prodejnách i e-shopu zimní novinky.

-stk-