Dm drogerie market rozšiřuje službu Scan&Go

sobota, 4. května 2024, 08:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Již na deseti prodejnách nabízí řetězec Dm drogerie markt službu Scan&Go.

Zdroj: Dm drogerie markt

Zdroj: Dm drogerie markt

Drogistický řetězec Dm drogerie markt rozšiřuje svou službu Scan&Go na deset svých prodejen. Poprvé ji spustil v lednu letošního roku. 

Služba umožňuje během nákupu produkty naskenovat prostřednictvím aplikace Moje dm v chytrém telefonu a vložit je rovnou do tašky. U samoobslužné či klasické pokladny pak zákazníci naskenují QR kód ze svého telefonu a celý nákup zaplatí, aniž by zboží museli vyložit na pás. Služba Scan&Go je od tohoto týdne dostupná ve vybraných prodejnách v Praze, Brně, Ostravě a dalších krajských městech.

„Během testování služby Scan&Go v prodejně Dm v Českých Budějovicích jsme si ověřili, že se díky ní nakupování v Dm ještě více zrychlí a zjednoduší. Zákazníci se nezdržují vykládáním zboží na pás a jeho ukládáním do tašky, a zkracuje se tak doba strávená u pokladny,“ komentuje Jiří Peroutka, manažer komunikace Dm drogerie markt. 

Během nákupu mohou zákazníci průběžně sledovat, jaká je souhrnná cena vybraných produktů. Zákazníkům, kteří vyzkouší Scan&Go, nabízí Dm odměnu v podobě eKuponu na 200 extra bodů, což odpovídá slevě 50 Kč na příští nákup. eKupon obdrží automaticky do třiceti dnů od prvního nákupu prostřednictvím Scan&Go.

Scan&Go je nyní k dispozici v prodejnách v České Budějovice IGY, Praha Nový Smíchov, Praha Chodov, Praha Černý Most, Brno Vaňkovka, Ostrava Avion, Olomouc Šantovka, Pardubice Palác, Hradec Králové Futurum, Plzeň Olympia. 

Službu Scan&Go nabízí i další retailoví hráči na trhu. Například Makro, z maloobchodních řetězců Globus, Tesco, Kaufland nebo Albert

-stk-