Insider končí 31. října, náhradou je HN Digital

pátek, 24. října 2014, 12:28 Internet & Mobil MediaGuru

Economia nabídne předplatitelům deníku Insider přístup do elektronických HN.

Všichni předplatitelé placeného deníku Insider obdrží nabídku předplatného HN Digital, tedy k digitálnímu obsahu Hospodářských novin. Insider skončí k 31. říjnu 2014. Economia se totiž rozhodla koncentrovat placený obsah na web iHned.cz, resp. pod značku Hospodářských novin.

Předplatitelům deníku Insider nabízí Economia dokonce delší přístup k placenému HN, než po jaký si zaplatili přístup k Insideru. „Všem stávajícím předplatitelům nabídneme místo Insideru (roční předplatné 999 Kč) předplatné HN Digital, jehož roční cena je 4 188 Kč. Navíc dáme předplatitelům dva měsíce navíc. Pokud měli např. poslední tři měsíce předplatného Insideru, obdrží pět měsíců HN Digital,“ popsal Pavel Vopařil, ředitel pro product a byznys development společnosti Economia. Dodal, že Economia je předplatitelům Insideru vděčná, že se k projektu připojili a že si placený obsah objednali.

Economia eviduje kolem 500 dlouhodobých předplatitelů deníku Insider a další stovky jednorázových předplatných. Předplatné pro HN Digital má být automaticky aktivováno k 1.11. 2014.

Obsah deníku Insider bude zatím nadále umístěn na denikinsider.cz, potom bude buď vložen do příslušných rubrik na ihned.cz, nebo bude umístěn do zvláštní sekce.

Deník Insider začala před třemi lety vydávat společnost Centrum Holdings. Projekt vznikal pod hlavičkou serveru Aktuálně.cz. Centrum Holdings se v loňském roce stala součástí vydavatelství Economia, která se rozhodla soustředit placený obsah pod značku Hospodářské noviny.

-mav-