Lesensky.cz získává na jaře šest nových klientů

pátek, 26. dubna 2024, 06:25 Aktuality, PR MediaGuru

Agentura Lesensky.cz rozšiřuje portfolio svých klientů. Zaměří se na PR i nové weby.

Tým agentury Lesensky.cz, zdroj: Lesensky.cz

Tým agentury Lesensky.cz, zdroj: Lesensky.cz

Brněnská PR a marketingová agentura Lesensky.cz vstupuje do letošního května s šesticí nových klientů. Zaštítí pro ně služby od public relations přes branding až po tvorbu webu. Agentura nově spolupracuje s firmami z ocelářského průmyslu, turistického ruchu, scénografie či s dodavateli potrubí a armatur nebo organizátory sportovních turnajů pro děti a mládež.

Pro společnost Bert Solutions, která se zabývá scénografickými projekty či filmovými kulisami, vytvoří tým nejprve nový web a připraví aktualizaci brandu. Následně zajistí PR komunikaci směrem k médiím a také na sociálních sítích. Druhým novým klientem PR týmu je  organizátor sportovních turnajů pro děti a mládež Future Stars

Dále spolupracuje agentura nově se dvěma klienty působícími v ocelářském odvětví. Prvním je výrobce ocelových konstrukcí Skymax Living, pro kterého zpracovává marketingovou analýzu. Druhým klientem je  dodavatel potrubí a armatur Hapreso Steel, pro kterého dokončuje novou webovou prezentaci a dotváří brandovou grafiku. 

Nový web připravuje Lesensky.cz také pro turistický informační portál Kempy-chaty.cz. „Cílem je v tomto případě co nejlepší UX, díky kterému by portál měl využít svůj velký potenciál směrem k široké veřejnosti,“ říká vedoucí marketingového týmu agentury Lesensky.cz Jan Polzer. Šestým novým klientem je Vyšší odborná škola Caritas, pro kterou marketingový tým připraví online kampaň pro nábor studentů.

-stk-