Top Star magazín vstupuje do rádií Kiss

středa, 01. dubna 2015, 11:19 Rádio, TV MediaGuru

Prima překlápí první ze svých televizních pořadů do rádiového vysílání.

Televize Prima ve spolupráci s Radio United, provozovatelem rádiové sítě Kiss, představila projekt přesahu televizního pořadu do rozhlasového vysílání. Lifestylový Top Star magazín vstoupil do rozhlasového éteru rádií Kiss v úterý 31. března.

Televizní verze pořadu se vysílá v pondělí ve 21.35, na rádiích Kiss jej bude možné slýchat vždy v úterý od 20 hodin. Rádiovým pořadem rovněž provede moderátorka Iva Kubelková. Rozhlasová verze pořadu bude střihovou verzí televizního pořadu a v rámci 60 minut vysílání obsáhne šest magazínových vstupů s novinkami ze světa českého showbyznysu a módy.

„Jedná se o unikátní propojení televizního a rádiového světa, které na českém trhu dosud neexistuje,“ říká provozní ředitel skupiny Prima Vladimír Pořízek. „V rámci našeho mediálního zastupitelství Media Club se tak inzerentům otevírá možnost rádiové nadstavby oblíbeného televizního magazínu, a tím i dodatečného zásahu,“ dodává Pořízek.

Top Star magazín patří mezi nejsledovanější pořady FTV Prima. Kromě standardních reportáží s VIP tvářemi se pořad skládá z několika rubrik. Průměrná sledovanost Top STAR magazínu je 18 % a 522 tisíc diváků 15+ (v jarní sezóně 26. 1. – 23. 3. 2015).

Rádia ze skupiny GES (Kiss, Country, Beat, Spin, Signál, Radio 1) přitom připravují rádiové verze i dalších televizních formátů, které vysílá televize Prima. O jaké jde, zatím nebylo uvedeno. Společnost GES je 50% vlastníkem televize Prima.

-mav-