Billa mění svůj věrnostní klub, rozšiřuje benefity

pátek, 2. února 2024, 09:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Billa přichází s vylepšeným věrnostním klubem, v němž nabídne členům více výhod.

Billa uvádí vylepšený věrnostní Billa klub, zdroj: Billa.

Billa uvádí vylepšený věrnostní Billa klub, zdroj: Billa.

Billa představuje novou podobu svého věrnostního klubu s inovovanou mobilní aplikací, novými nabídkami a možností, jak sbírat a uplatňovat věrnostní body. Promění se také celková vizuální podoba klubu.

Proměna věrnostního klubu zapadá do celkové obchodní strategie, kterou řetězec představil v minulém roce a postupně se v jejím duchu mění. „Nová éra Billy představuje propracovaný a více na zákazníka orientovaný sortiment v prostředí moderního designu prodejen a také jednoduchou a srozumitelnou komunikaci směrem k zákazníkům. V tomto duchu se budou zákazníci setkávat i s novou podobou Billa klubu. Věříme, že vylepšený klub ocení jeho stávající členové a zároveň se do něj podaří přilákat nové zákazníky,“ říká Liam Casey, generální ředitel Billa ČR. 

Nová podoba věrnostního klubu nabídne členům větší výběr slev a odměn za nákupy, levnější ceny produktů a nabídky od partnerských společností. Členové budou mít několik možností, jak věrnostní body sbírat. Kromě bodů, které získají za každých 50 korun nákupu uskutečněného v prodejně nebo na e-shopu, mohou lidé na body dosáhnout například v měsíci svých narozenin, při prvním nákupu či u sezónních akcí, třeba na Valentýna nebo Mezinárodní den žen. 

Novinkou je také prodloužená platnost nasbíraných bodů. Uplatnit je budou moct zákazníci celoročně ve vylepšené aplikaci, v níž naleznou aktuální stav svých bodů, digitální Billa kartu, nejnovější letáky s akčními nabídkami, seznam všech prodejen nebo probíhající věrnostní akce. Dále je možné si v aplikaci sestavit svůj vlastní nákupní seznam z akčních nabídek. Pravidelně budou k dispozici i nejrůznější odměny za věrnost, například sleva na další nákup, kupóny na produkty za výhodnější ceny či kupóny na vybraný výrobek zdarma.

Nový vizuální styl věrnostního klubu pracuje s jednodušším designem v zeleno-žlutých barvách, který se propíše do všech komunikačních kanálů i aplikace. 

-stk-