Vodafone TV a Magenta TV zatím nemají Nova Sport 5 a 6

čtvrtek, 29. února 2024, 06:55 TV, Aktuality MediaGuru

Operátoři Vodafone a T-Mobile zatím nemají v nabídce program Nova Sport 5, jejímž hlavním tahákem jsou závody Formule 1. Ve středu pak Nova oznámila, že na Nova Sport 6 zařazuje UFC.

Zdroj: TV Nova

Zdroj: TV Nova

„O zařazení nově vzniklých sportovních kanálů Nova Sport 5 a Nova Sport 6 do nabídky televizní služby Magenta TV intenzivně se zástupci CME jednáme,“ uvedl ve středu odpoledne na dotaz MediaGuru.cz Zdeněk Spurný, manažer TV a partnerského prodeje společnosti T-Mobile Czech Republic. V podobném duchu se již dříve nesla i odpověď Vodafonu.

Mediální skupina Nova se doposud dohodla kromě O2 TV i se Skylinkem a ve středu oznámila dohodu i s operátorem Telly.

Ve středu 28. února skupina Nova oznámila i další akvizici pro svůj tematický kanál Nova Sport 6 – přenosy prestižní MMA organizace UFC. Stanice odvysílá živě všechny nadcházející galavečery. Součástí vysílání bude i doprovodný program. Na Nova Sport 5 a 6 vzniká prostředí, ve kterém divák bude moci sledovat nejen UFC, ale i závody Formule 1 a MotoGP nebo vybrané fotbalové zápasy La Ligy a Bundesligy.

Dostupnost programů Nova Sport 5 a 6

O2 TV

  • Od 29. února se nabídka sportovního obsahu rozrůstá o kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Budou součástí od O2 TV Bronzové a předplaceného O2 TV Sport Premium.

Skylink

  • Program Nova Sport 5 je dostupný v balíčku Kombi+ a vyšších a je také součástí internetové televize Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku. Nova Sport 6 není součástí programové nabídky Skylinku.

Telly

  • Operátor zařazuje do nabídky oba nové placené programy, tedy Nova Sport 5 i Nova Sport 6. Kanál Nova Sport 5 bude dostupný v Telly balíčcích Sport, Střední a Velký. Zájemci o Nova Sport 6 jej najdou v balíčcích Sport a Velký.

Kdo nabídne Nova Sport 5 a 6? Operátoři „sáhnou“ hluboko do kapsy

čtvrtek 15. února 2024

Nova spustí kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6 s F1 a MotoGP

čtvrtek 25. ledna 2024

-lukpol-