Mobilboard upravil vnitřní strukturu, jmenoval manažery

čtvrtek, 8. února 2024, 11:00 Aktuality, Outdoor, Lidé MediaGuru

Obchodním ředitelem firmy Mobilboard byl jmenován Petr Mikulka, provozním ředitelem se stal Jakub Němec. Jednatelka Radmila Pospíšilová se zaměřuje na nové projekty.

Zdroj: Mobilboard

Zdroj: Mobilboard

Reklamní agentura Mobilboard, která zajišťuje reklamu na vozech veřejné dopravy, mění od února svou organizační strukturu.

Na pozici obchodního ředitele byl jmenován Petr Mikulka. Ve firmě působí deset let a pět let řídí obchodní projekty v Praze a středních Čechách. Nově povede tým obchodníků v Česku a na Slovensku.

Provozní vedení firmy přebírá na pozici provozního ředitele Jakub Němec, který v agentuře už 17 let zajišťuje reklamní spolupráci s mediálními agenturami a klíčovými klienty.

Důvodem personálních změn je podle sdělení Mobilboardu nárůst kampaní a potřeba změn v oblasti automatizace, digitalizace a zefektivnění firemních procesů. Mobilboard v současnosti realizuje na území Česka a Slovenska přes 800 kampaní ročně.

Jednatelka firmy Radmila Pospíšilová předává část svých kompetencí, aby se mohla věnovat spouštění nových firemních systémů a projektů. „Cítím potřebu pracovat na pozitivním vnímání reklamy, jelikož tlak politiků na reklamní smog sílí a omezuje nám prodávat celé regiony a kraje. V letošním roce plánujeme spustit kampaň ‚Pohyblivá reklama je užitečná’ a postupně budeme oslovovat s nabídkou spolupráce i další agentury“, uvádí Pospíšilová.

Společnost Mobilboard si loni připomněla 20 let na reklamním trhu. Zamýšlí revitalizovat opuštěný zlínský areál, vybudovat zde biotop a setkávací inovační centrum.

-mav-