Penny spustilo jarní soutěž o dárkové karty a další ceny

sobota, 23. března 2024, 07:15 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Jarní soutěž je určena pro uživatele mobilní aplikace Penny. Soutěží se ceny v hodnotě téměř 5,3 milionu korun. 

Zdroj: Penny

Zdroj: Penny

Penny spustilo 21. března jarní spotřebitelskou soutěž, jež je určena pro uživatele mobilní aplikace obchodního řetězce. V Penny Hře se soutěží o ceny v celkové hodnotě téměř 5,3 milionu korun. Jedná se jak o věcné ceny, tak slevy na nákupy. Hlavní výhru představují dárkové karty na nákup v hodnotě 50 000 Kč.

„Chceme lidem nabízet kromě možnosti nákupu kvalitních produktů za výhodné ceny vždy něco navíc. Prostředí mobilní aplikace přináší do našich akcí další rozměr a poskytuje tu výhodu, že hrát můžete skutečně kdekoli,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu Penny.

Soutěž poběží do 17. dubna. Ve hře je kromě zmíněných dárkových karet  než 105 tisíc produktů, například bylinný likér nebo zrnková káva, slevové kupóny i věcné ceny, mezi nimiž figurují rychlovarná konvice, kuchyňské nože, žehlička nebo chytré hodinky. 

Přístup do hry mají všichni, kteří mají ve svém telefonu nainstalovanou aplikaci Penny a jsou registrováni v Moje Penny, mají tedy digitální Penny kartu nebo si ji pořídí. Výhry lze inkasovat v kterékoli z více než 420 prodejen Penny po celém Česku. Podrobné informace a pravidla soutěže na www.Penny.cz.

-stk-