T-Mobile do olympijské kampaně obsazuje Trojana

čtvrtek, 23. ledna 2014, 15:21 Reklama MediaGuru

Na ZOH v Soči spustí T-Mobile novou kampaň. Sází v ní na tvář herce Ivana Trojana.

Za 11 dní spustí mobilní operátor T-Mobile svou olympijskou kampaň. Po dvou letech upouští od dua Vojty Kotka a Lukáše Pavláska a sází na herce Dejvického divadla Ivana Trojana, který v kampani bude vystupovat v roli tělocvikáře. Ve vedlejších rolích jej budou doprovázet další herci, jako jsou Kristýna Boková, Jan Antonín Duchoslav či Lenka Vychodilová.

Kampaň je spojena se sportovní tematikou. Natáčení televizních spotů probíhalo v Základní škole Emy Destinnové v Praze 6. Režie se ujal Daniel Růžička. Produkci zajišťovala společnost Adwood. Pod fotografiemi je podepsán Tomáš Třeštík a Pink production.

Fotografie z natáčení

Do konce března poběží kampaň v televizi, outdooru, tisku a na internetu. Doplní ji BTL aktivity, včetně eventů. V průběhu zimních olympijských her bude v provozu Iglú T-Mobile v Olympijském parku Soči – Letná 2014 v Praze na Letné s nabídkou řady zábavných aktivit pro návštěvníky parku.

Kreativní koncept pochází od agentury Saatchi& Saatchi. Online část kampaně připravila agentura Symbio Digital, BTL komunikaci zajišťuje agentura Klan. Na technickém řešení v rámci mobilních aplikací se podílely společnosti Gods a eMedia. Mediální plánování a nákup médií má na starosti agentura MediaCom.

-kch-