Z marketingu Rémy Cointreau odchází Ondřej Roček

pondělí, 20. června 2016, 13:57 Marketing, Lidé MediaGuru

Po šesti letech opouští vedení marketingu společnosti Rémy Cointreau Ondřej Roček.

Z vedení marketingu společnosti Rémy Cointreau odchází podle informací MediaGuru.cz Ondřej Roček. Ze své pozice odejde ke konci srpna, potvrdil našemu serveru. Post marketingového ředitele opouští na vlastní žádost po šesti letech. Své další kroky zatím nechtěl komentovat.

Ondřej Roček svou kariéru začínal v roce 2001 ve firmě Diageo, kde pracoval jako obchodní zástupce a následně jako projektový manažer. Od roku 2004 zastával pozici brand managera Metaxy a od roku 2007 pozici marketingového ředitele. V roce 2008 zamířil do segmentu finančnictví, konkrétně do společnosti Hyposervis. Po dvou letech se ale vrátil do segmentu alkoholických nápojů jako marketingový ředitel Rémy Cointreau.

Během svého působení v Rémy Cointreau stál za mnohými úspěšnými kampaněmi. Se značkou Jägermeister zrealizoval sérii Undercover Games, které indicie o konání akce odkrývaly přes Snapchat, v době prohibice obsadil titulky Lidových novin či MF Dnes s vizuálem „Hegermeister“ a ve spolupráci s agenturou Outbreak spustil kampaň Ledovou kouli.

Kreativní komunikace využívaly i další značky z portfolia společnosti. Značka Aperol provozuje na pražské náplavce už druhým rokem vlastní loď s barem a po tři roky zvala na italské filmy do letního kina ve Žlutých lázních. Metaxa letěla za sluncem, k pronajmutí nabízí tzv. partyhaus. S whisky brandy se společnost snaží profilovat jako whisky expert.

-stk-