Vodafone - premiérová kampaň s bee taggem

čtvrtek, 01. ledna 1970, 01:00 Reklama MediaGuru

S reklamními premiérami se nám dnes na Gurovi rozthl pytel. U příležitosti filmového festivalu v Karlových Varech spustil Vodafone soutěž s BeeTagg kódy.

Odkazovali na ní například bannery na speciálních stránkách portálu iDnes.cz a Čsfd.cz věnovaných karlovarskému filmovému festivalu a také na www.varyjinak.cz.

První kolo soutěže probíhalo od 9. června do 26. června 2008, v pátek 4.července začíná kolo další. Soutěžící umístěný na prvním místě mohl vyhrát telefon Nokia 6500 classic, Festival Pass a vstup do VF Fér klubu. Od druhého do desátého místa čekaly na výherce ceny jako Festival Pass, Fér klub, oplatky, baťoh, čelovka a tričko.

Pro účast v soutěži bylo nejdříve nutné si nainstalovat do mobilu čtečku BeeTaggů (např. přes mobil z adresy (get.tagg.cz) . Dále zaměřit a vyfotit tag, odpovědět na soutěžní otázku a odeslat. Soutěžní BeeTagg lze nalézt na www.varyjinak.cz a ve speciální sekci portálu Vodafone live! věnované 43. MFF Karlovy Vary.

Soutěže se mohl zúčastnit každý zákazník Vodafone. Technickou podmínkou účasti v soutěži je telefon s vestavěným fotoaparátem podporující stahování aplikací.