Attention!Media představují svoji novou tvář i na webu

pondělí, 08. března 2010, 12:29 Reklama MediaGuru

Od 8. března 2010 startujeme na našich stránkách www.attentionmedia.cz spot, představující novou tvář našeho týmu a styl naší práce. Přiblížíme vám své netradiční, inovativní přístupy ke klientům a k mediální komunikaci vůbec.

Seznamte se s naším mladým a dynamickým týmem, jehož krédem je flexibilita a tvořivost. Každý z nás je výrazná osobnost s jedinečnými zájmy a koníčky, takže své nápady bereme z nejrůznějších oblastí života. Díky tomu jsme schopní chápat potřeby svých klientů do nejmenších detailů, vstřícně a inovativně na ně reagovat a vždycky překvapit něčím navíc. Jsme v pravém slova smyslu partnery svých klientů a často i přáteli, svá řešení jim šijeme doslova na míru.

Nabízíme mediální služby nového typu. Třetí tisíciletí přináší nové výzvy, nová netradiční média, nové způsoby šíření informací. S tím vším nás baví pracovat.

K našim klientům patří například Storck, Hewlett Packard, Billa, Puma, Subaru, Global Spirits a další.

O společnosti Attention!Media

Attention znamená pozornost, péči a zaujetí. To všechno věnujeme v maximální míře svým klientům.

Poskytujeme kompletní služby v oblasti mediální komunikace. K naší nabídce patří i vyhodnocování reálného efektu mediálních kampaní: pomůžeme vám zjistit, které způsoby komunikace se vám opravdu vyplatily, a na základě toho budeme společně s vámi optimalizovat další kampaně tak, abychom dosáhli maximálního ROI.

Attention!Media je členem Omnicom Media Group, jednoho z nejsilnějších hráčů na českém mediálním trhu, který je součástí Omnicom Group INC, největší a nejúspěšnější světové marketingové a komunikační společnosti.

V případě zájmu o další informace prosím kontaktujte Jiřího Heriana, +420 224 490 399