3D reklama dobývá Česko

pátek, 26. listopadu 2010, 17:20 Reklama MediaGuru

Je to jen móda nebo nový trend? S novými formami inzerce se doslova roztrhl pytel a vypadá to, že v ČR objevujeme Ameriku. Naposledy s tím přišel BLESK. Máte 3D brýle? Nasaďte si je...


Blesk vyšel dnes 26.11.2010 ve 3D, měl nejenom na titulní stránce lepou děvu, ale hlavně celý BLESK magazín TV vychází s trojrozměrnými ilustracemi.

Blesk ve 3D

Blesk tak následuje světový módní trend, kde co není 3D, jako by nebylo. Podle důvěryhodných informací Mediaguru budou v ČR po novém roce následovat i jiné tituly.

3D vizualizace v ČR již žijí naplno, například v pražském metru jsem na I.P.Pavlova dostal 3D reklamní brýle s odkazem na realitní projekt na  www.zahradatojezivot.cz.

Zahrada to je život

V kinech IMAX se s 3D filmy potkáváme už dlouho, kratší dobu se s 3D setkáváme i v dalších kinech, nicméně teprve letos na podzim byl jako první v ČR natočen 3D kinospot pro Komerční banku.

KB Hypotéka nápověda 2010

3D přitom se přitom jako trend snaží přitáhnout pozornost všude ve světě-

V out-of-Home v Anglii: nádraží Waterloo a 3D reklama na podprsenky Wonderbra:

Wonderbra 3D

V USA v časopisu GQ vyšel Armani inzertní projekt, kde jste si 3D brýle odtrhli přímo na dvoustraně s inzerátem, lákal vás na webové stránky s videem.

Armani GQ

TV: tak tady budeme čekat na dostupnou technologii, 3D televizory. Nicméně podle výzkumu lidi nebaví nosit doma 3D brýle, tak je otázka, jestli se technologie rozšíří.

3D efektu bez nasazených brýlí se snaží dosáhnout nejen TV přijímače, ale třeba i na svých hracích konzolích firma Nintendo.

Zkrátka, 3D teď frčí, pozornost upoutává. Otázkou je, zda přináší i prodejní efekt. Zeptejte se v BLESKU.