Becherovka Lemond chystá rozsáhlou promo akci

úterý, 03. května 2011, 10:40 Reklama Martina Vojtěchovská

Největší seriál promo akcí ve své tříleté historii chystá v barech a klubech na květen a červen značka Becherovka Lemond.

Důležitým prvkem akcí bude jejich úzké propojení s internetem. Jedním z pilířů komunikace bude facebook, jehož prostřednictvím si lidé budou posílat virtuální svítící panáky a zvát se tak navzájem na akce. Na webových stránkách www.lemond.cz budou umístěny fotky ze všech akcí a lidé si zvolí svou Lemondstar, tedy největší hvězdu seriálu.

Dalším prvkem internetové kampaně bude direct mailing a bannery na vybraných webech pro mladé. „Promo akce na patnácti místech po celé ČR je z hlediska náročnosti produkce největší v historii Lemondu. Cílí na mladé lidi, kteří se chtějí bavit a sdílet svou radost s přáteli,“ řekl manažer značky Becherovka Lemond Marek Grabovský.

Akce bude podpořena kampaní v rádiích sítě Fajn, a to vždy týden před akcí v regionu, kde se bude akce konat. Značka využije i netradiční OOH plochy v místě konání a silná bude visibilita značky přímo v klubech.