Soutěž mediální kreativity FLE media awards otevřena

středa, 15. června 2011, 11:02 Aktuality MediaGuru

Soutěž FLE media awards (zkráceně FLEMA), která oceňuje nejlepší mediální kampaně a kreativní využití médií v Česku a na Slovensku, vstoupila do 6. ročníku. Během pěti let své existence se vyvinula v platformu, která prostřednictvím svých aktivit umožňuje „setkávání“ agentur, medií a zadavatelů zaměřené na oblast kreativity a efektivity v mediích. FLEMA svým zaměřením přitahuje zadavatele a další odborníky, kteří se nezajímají jen o výše slev a bonusů, ale hledají možnosti zvýšení účinnosti komunikace svých značek.

Soutěží se v osmi kategoriích – v šesti kategoriích podle mediatypu (nejlepší využití TV, tisku, OOH, rádia, kinoreklamy a digitálních médií) a ve dvou průřezových (Nejlepší kampaň a Nejlepší malá kampaň). Přihlásit kampaň do soutěže může kdokoli, kdo se podílel na jejím vzniku (mediální agentura, reklamní agentura, zadavatel reklamy, médium, atd.). Přihlášeny mohou být práce, které byly realizovány na českém nebo slovenském trhu v období od 1. ledna 2010 do 30. června 2011. Přihlášky lze podávat až do 15. července 2011. Shortlist bude oznámen na mezinárodní konferenci Creativity & Effectiveness in Media 13. září 2011 a vítězové budou vyhlášeni 20. října 2011 v průběhu galavečera.

Dlouhodobě soutěž podporují Power Combi vydavatelství Mafra, Bigmedia a At media. Novými partnery pro letošní ročník se staly společnosti Regie Radio Music, HyperCube, Sanoma Media a Google Český republika.
FLEMA je zařazena do hodnocení Agentura roku a přihlásit kampaně lze na www.flema.cz.

-mav-