Tiscali Media získala menšinový podíl v Bedna TV

pondělí, 20. června 2011, 13:04 Aktuality MediaGuru

Tuzemská internetová firma Tiscali Media získala menšinový podíl ve společnosti Bedna TV a její dceřiné společnosti Bedna Films. Cena nebyla uvedena.

"Tiscali Media vždy viděla v internetovém videu a televizi důležitou součást aktivit. Pro zábavu a volný čas je video nenahraditelné. Bedna Films přináší zejména rozšíření produkčních možností, Bedna.TV pak množství nového obsahu," uvedl ředitel pro strategie Tiscali Daniel Dočekal.

V průběhu letošního roku Tiscali Media připravuje propojení internetové televize Bedna TV se svými médii. Bedna TV je internetová televize, která začala vysílat v prosinci 2008. Bedna Films je filmová produkční společnost věnující se komerční produkci, výrobě společenských a historických dokumentů, vývoji vlastních pořadů, produkci celovečerních filmů i servisním činnostem.

Tiscali Media je provozovatelem portálu Tiscali.cz. Do jeho portfolia patří zejména servery Dokina.cz, Games.cz, Bonus.cz, Osobnosti.cz, HudebniSkupiny.cz, Doktorka.cz, SportStream.cz či NasePenize.cz. V České republice osloví měsíčně až 1,9 milionu unikátních uživatelů.

-čtk-