Vodafone má eventovou akci v českých regionech

pátek, 10. června 2011, 11:47 Aktuality MediaGuru

Kampaň podporující zvýhodněné ceny na vybraný datový tarif od Vodafonu, která bude probíhat až do konce července, je regionálně cílená do sedmi českých měst: Liberec, Benešov, České Budějovice, Ostrava, Nový Jičín, Plzeň a Hradec Králové. Znění jejího hlavního sloganu je přizpůsobeno městu, ve kterém se objevuje. Například: Zkrocené ceny přijíždějí do Liberce.

Ústředním prvkem realizace je event s útěkem zvířete z bedny, kterou používá pojízdný cirkus. Jednotlivé kroky eventu jsou rozfázovány do tří dnů. Po dobu prvního dne je event řešen formou teaseru, kdy na vybranou lokalitu je instalována nepopsaná bedna o velikosti 3,75 x 2,5 x 2,5 m. Druhý den je bedna „násilně“ otevřena - zvíře uteklo. Na zemi se objeví stopy zvířete, které vedou do nejbližší prodejny Vodafone. Třetí den kampaně je bedna polepena plakáty Vodafonu, kde je nabídka vysvětlena. V této podobě zůstane bedna ve městě po dobu dalších cca 12 dnů.

Kampaň je podporovaná standardní měsíční OOH podporou (lavičky, city lighty, telefonní budky) s klasickým vizuálem kampaně „Zkrocené ceny přijíždí do ...“. Na realizaci kampaně se podílely agentury OMD, Media Service, Young&Rubicam a Hypercube.

-mav-