AdActive se obchodně spojil s Tanger, vystoupal na 5. místo

středa, 31. srpna 2011, 12:43 Aktuality MediaGuru

Mediální zastupitelství AdActive postoupilo v celkovém žebříčku návštěvnosti NetMonitor na 5. místo. Jeho nejvýznamnější prázdninovou novinkou je obchodní spojení se společností Tanger infosystems, a tedy zapojení webů Seznamka.cz, Rande.cz, Damokles.cz a Seznamit.cz do portfolia zastupitelství a inzertního balíčku Freetime.

Uvedené projekty jsou předními českými weby v oblasti seznamování, komunit a her. Dosahují celkové návštěvnosti 250 000 reálných uživatelů za měsíc a průměrnou dobu, kterou uživatelé na webu stráví, 13:35 minut.

Servery nabízejí možnost personalizace reklamy. Všichni návštěvníci jsou registrovaní a je tak možné zacílení nejen podle regionu, věku a pohlaví, ale i například podle vzdělání, koníčků a životního stylu. Lze cílit na několik desítek kategorií, což umožňuje vyšší efektivitu kampaní.

„Páté místo v žebříčku návštěvnosti je pro nás splnění dílčího cíle a spojení s Tanger nám umožňuje nabídnout klientům ještě zajímavější a lépe zacílené reklamní formáty,“ říká Jan Vobecký, jednatel AdActive a obchodní ředitel Elity Network.

-mav-