Skupina Allegro Group získala 100% podíl v NetDirect

středa, 10. srpna 2011, 13:19 Aktuality MediaGuru

Vlastník Aukra, skupina Allegro Group, získal 100% obchodní podíl v české společnosti NetDirect, která je největším českým dodavatelem řešení pro obchodování na internetu. Obě strany se dohodly, že podmínky ani cena transakce nebudou zveřejněny.

NetDirect je s obratem za rok 2010 ve výši 69,7 mil. Kč jedničkou v oblasti dodávek internetových obchodů v segmentu malých firem a živnostníků (systém FastCentrik) i v segmentu středních a velkých společností (systém ShopCentrik). Allegro Group je zase největší internetová skupina v regionu střední a východní Evropy, do jejíhož portfolia patří jenom v Čechách a na Slovensku například značky Aukro.cz, Aukro.sk, AukroCity.cz, SpěcháTo.cz, TetaBerta.sk, otomoto.cz, Heureka.cz, Heureka.sk, Hotel.cz, Spa.cz, Bezrealitky.cz, iDeveloper.cz, Wikireality.cz, Bezvadovca.cz, Previo.cz, Hotely24.sk, Turistik.cz nebo Hory.cz.

V červenci 2011 měl NetDirect 76 stálých zaměstnanců, a to v Praze a Ostravě. Se všemi zaměstnanci firma počítá i do budoucna, NetDirect bude nadále spravovat i stejný management

-mav-