Rádio Impuls spouští aplikaci pro iPhone a Android

úterý, 18. října 2011, 11:25 Aktuality MediaGuru

Rádio Impuls nabízí svým posluchačům vlastní mobilní aplikaci pro chytré telefony. Mobilní aplikace Rádia Impuls pro telefony iPhone od firmy Apple a telefony s operačním systémem Android je ke stažení zdarma v obchodech Apple App Store a Android Market.

„Nechtěli jsme se spokojit s variantou, která by poskytovala pouze přehrávač Rádia Impuls. Jako první rozhlasová stanice v České republice nabízíme svým posluchačům v rámci aplikace i archiv pořadů včetně videozáznamů a kompletní zpravodajství z našeho serveru iRegiony.cz,“ vysvětluje Marek Suchý, ředitel on-line oddělení Rádia Impuls.

„Při vývoji aplikace jsme kladli důraz na jednoduchost. Maximálně jsme využili možností ovládání tahem prstu v kombinaci s atraktivním designem. Aplikace bude snadno ovladatelná pro každého uživatele,“ dodává Suchý.

Mobilní aplikace Rádia Impuls dále obsahuje například program stanice anebo seznam rozhlasových vysílačů. Uživatelé se jejím prostřednictvím mohou přihlásit i do hry Haló, tady Impulsovi, ve které Rádio Impuls před Vánoci rozdává patnáct nových aut značky Škoda Citigo.

-mav-