MF spustila Connect.cz a upravila distribuci Sedmičky

čtvrtek, 26. ledna 2012, 11:03 Aktuality MediaGuru

Vydavatelství Mladá fronta spustilo nový web pro profesionály v IT Connect.cz. Ten patří k již zavedenému webu Živě.cz, nejčtenějšímu českému webu zaměřenému na počítače a internet.

Denní zpravodajství a články zaměřené především na příznivce počítačů se tak rozšiřují o obsah pro náročné čtenáře z řad manažerů technologických firem, administrátorů nebo IT specialistů. Čtenáři mohou těžit také z propojení redakce Connect.cz se zázemím ekonomického zpravodajství E15.cz, které umožňuje pohled na IT byznys v širším kontextu.

„Connect je zažitá značka média určeného pro IT profesionály. V tištěné podobě vychází v každém sudém čísle časopisu Computer, s jehož redakcí spolupracujeme i na přípravě Connectu na webu. Tam se ale budeme více zaměřovat na aktuální témata z IT byznysu,“ řekl k novému webu David Polesný, šéfredaktor Živě.cz.

Se spuštěním nového webu došlo ke grafickému sjednocení Živě.cz a přidružených technologických webů vydavatelství Mladá fronta. Vizuální inovací tak zároveň prošly weby Živě.cz, MobilMania.cz, JNP.cz, Doupě.cz a VTM.cz.

Mladá fronta zároveň upravila distribuci svých regionálních týdeníků Sedmička, když zřídila tzv. super místa, kde je garance vždy zásobeného stojanu uvedeného titulu.Dále se v jednotlivých městech od ledna realizuje pravidelná kamelotáž týdeníku.

Týdeník Mladá fronta Sedmička zdarma vychází v řadě českých a moravských měst. Na rozdíl od placeného týdeníku se zaměřuje především na informace z regionů. Čtenáři ho naleznou v červených stojanech.Sedmička vychází ve třinácti krajských mutacích.

-mav-