Týdeník Ekonom má novou aplikaci pro iPad

čtvrtek, 05. ledna 2012, 08:27 Aktuality MediaGuru

Vydavatelství Economia přichází s novou aplikací pro iPad. Po Hospodářských novinách a Respektu má svou aplikaci také týdeník Ekonom. První číslo v elektronické podobě vyjde 5. ledna a je zdarma, informuje online verze ekonomického týdeníku.

„Aplikace týdeníku Ekonom je postavena na kvalitním obsahu a typografii, jež vychází z úspěšné modernizované podoby tištěného Ekonomu. Předností aplikace je jednoduchost, přehlednost a čistý design,“ přibližuje šéfredaktor Ekonomu Ondřej Neumann.

Z obsahového hlediska Ekonom v iPadu kopíruje tištěné vydání. Bonusem jsou speciální fotogalerie a videa. Čtenáři mají navíc možnost stáhnout si zdarma osm nejnovějších vydání na ukázku a dále mohou využívat archiv všech zakoupených čísel. Nové vydání je k dispozici vždy ve středu o půlnoci.

S novou aplikací pro iPad připravila Economia také speciální nabídku předplatného týdeníku Ekonom. Roční předplatné v balíčku Ekonom iPad Premium, který obsahuje elektronickou i tištěnou verzi týdeníku a přístup do jeho online archivu od roku 1997, stojí 2699 Kč. Roční předplatné pouze pro iPad lze pořídit za 1699 Kč.

Jednotlivá vydání, která je možné objednat před AppStore, stojí 1,59 EUR a jsou tedy levnější než tištěný Ekonom.

-mav-