Dance radio mění program, některé pořady ruší

středa, 01. února 2012, 11:27 Aktuality MediaGuru

Dance radio, které patří do skupiny Lagardère, chystá změny programu, nový web a přenosy významných tanečních akcí. Zatímco do konce minulého roku se na programu Dance rádia podílela také společnost Dance Factory, nově je vysílání připravováno zcela v kompetenci Lagardère. S touto změnou je spojená aktuální reorganizace Dance radia, v jejímž důsledku odešlo i několik moderátorů a skončily některé pořady. "Změny se ale netýkají trendu, který byl nastolen před sedmi lety. Dance radio bude i nadále přinášet kvalitní klubovou a party muziku, na kterou se chce především zaměřit a na kterou byli v minulých letech  posluchači Dance radia zvyklí," stojí v oficiálním oznámení Dance radia.

„V budoucnu chceme být více vidět, abychom získali možnost oslovit i nové posluchače,“ komentuje změny Lumír Skokan, programový ředitel Dance radia.

Od 3.února bude spuštěný také nový web Dance radia, zatím v light verzi, která bude postupně doplňována novinkami, eventy a zprávami z hudebního světa.

Dance radio vzniklo historicky prvním spojením klasického a internetového rádia v České republice. Radio DJ jako jediné urban rádio na FM se spojilo s nejúspěšnějším internetovým rádiem, aby vytvořily nejlepší taneční rádio pro FM platformu i internet. Dance radio vysílá v pražském éteru na frekvencích 89,0 FM a 102,9 FM.

-mav-