Nokia spustila kampaň „The Amazing Everyday“

pátek, 03. února 2012, 10:57 Aktuality MediaGuru

Nokia přichází na český trh s novým modelem chytrých telefonů: Nokia Lumia 800 a Nokia Lumia 710 s lokálním vyhledáváním v internetu, českými aplikacemi a s plnohodnotnou navigací zdarma. Launch nového produktu provází kampaní s názvem „The Amazing Everyday“.

Kampaň představuje celkový repositioning značky Nokia, kterým se vrací zpět do hry v nejvyšší třídě chytrých telefonů. Její hlavním motivem je zobrazení barevného přístroje vystupujícího z černého pozadí. Celkový dojem je umocněn různobarevnými elementy ve tvaru čtverců – dlaždic, které se v různých momentech a vizuálech proměňují ve fotografie každodenního života.

Pavla Tomsová, ředitelka marketingu Nokia ČR, kampaň komentuje: „Je to opravdu jiné. Nápadité, barevné, dynamické, vystupující z každodenní šedi, poutající pozornost. Kampaň je hodně imageová a vizualizace produktu tam hraje klíčovou roli. Nádherný design je jedna z mnoha konkurenčních výhod. Ale ruku v ruce s tím se prostřednictvím k tomuto účelu vhodných médií budeme zaměřovat i na komunikaci konkrétního obsahu telefonu, funkcí a aplikací.“

Klíčovou roli v kampani hrají sociální média, webové stránky, PR, retail marketing a BTL podpora, dále také TV, OOH a print.

„Za zmínku stojí speciálně vytvořená ,demo stránka‘ na našem FB profilu, prostřednictvím které se mohou fanoušci s přístrojem detailněji seznámit. Demo lze jednoduše propojit s vaším facebookovským profilem, což vám umožní vidět telefon, jako kdyby byl váš,“ dodává Pavla Tomsová.

Na více než 200 prodejnách je od 1. února možné si nový model osobně vyzkoušet.

-kch-