TV Nova slaví 18 let, upravila proto svůj program

sobota, 04. února 2012, 11:33 Aktuality MediaGuru

V sobotu 4. února 2012 slaví TV Nova 18 let své přítomnosti na českém mediálním trhu. Pro sobotní narozeninový den proto upravila své vysílání, které se nese v názvu „18 je jen začátek!“. Diváky provede 18letou historií televize Nova a společně s hosty připomene významné okamžiky první a nejsledovanější komerční stanice v České republice.

Živě ve studiu vystoupí například 18členný bigband Laura a její tygři, 18letá stříbrná Česko-slovenská SuperStar Gabriela Gunčíková nebo Karel Gott s písní, kterou poprvé na pódiu zpíval právě ve svých 18 letech.

Zahájení narozeninového programu patří od šesti hodin ráno pohádkám pro děti. Celá slavnost na obrazovkách vypukne krátce před osmou hodinou ranní, kdy diváci uvidí první minuty speciálního programu Novy s názvem „18 je jen začátek!“. Následovat bude program složený z nejoblíbenějších epizod původních pořadů Comeback, Soukromé pasti a Kriminálka Anděl. Diváci se dále mohou těšit na televizní adaptaci známé divadelní hry Donalda Churchilla Natěrač s Janem Budařem, Jitkou Čvančarovou a Martou Issovou v hlavních rolích. Následovat bude snímek známé dokumentaristky Olgy Špátové s názvem Fenomén Gott.

V hlavním vysílacím čase od 20:00 se na obrazovkách v televizní premiéře objeví pohádkový příběh Čertova nevěsta v režii Zdeňka Trošky, na jehož vzniku se podílela také TV Nova. Po Čertově nevěstě se divákům představí také Vojta Kotek s Terezou Nvotovou ve filmu O život. Po půlnoci pak bude slavnostní program ukončen americkým akčním hororem Blade v hlavní roli s Wesley Snipesem.