AdActive rozšiřuje své portfolio o tři nové weby

čtvrtek, 01. března 2012, 09:30 Aktuality MediaGuru

Mediazastupitelství AdActive, třetí nejsilnější v celkovém žebříčku návštěvnosti NetMonitor, rozšiřuje své portfolio o server iFauna.cz a o weby z oblasti chytrých zařízení – SmartMania.cz a SvětAndroida.cz. Ty vytvoří základ novému inzertnímu balíčku společnosti.

Mobil pack bude primárně zahrnovat servery píšící o chytrých mobilních zařízeních. Obsahuje také nově zastupované servery - SmartMania.cz (návštěvnost 115 000 RU) a SvětAndroida.cz (návštěvnost 75 000 RU). Oba weby se zaměřují na informační články, recenze přístrojů, tipy na aplikace a podobně. SmartMania je průvodce pro majitele smartphonů s jakýmkoliv operačním systémem, SvětAndroida je určen výhradně uživatelům a fanouškům Androidu.

Další novinkou v portfoliu je web iFauna.cz – se stotřicetitisícovou návštěvností je největším chovatelským webem v ČR. Kromě článků na téma chovatelství obsahuje sekci s inzeráty, e-shop a propojení s oblíbeným tištěným magazínem Fauna.

„Založení balíčku Mobil je vyústěním požadavku inzerentů po webech tematicky zaměřených na chytrá mobilní zařízení. Jejich popularita je stále na vzestupu a cílová skupina čtenářů je také inzertně velmi zajímavá,“ říká Jan Vobecký, ředitel AdActive.

-mav-