Centrum Holdings obnovuje vyhledávač prace.centrum.cz

čtvrtek, 29. března 2012, 10:25 Aktuality MediaGuru

V rámci postupného sjednocování vzhledu stránek svých servisních služeb spouští dnes Centrum Holdings v nové podobě personalistický server prace.centrum.cz. Jedná se o vyhledávač pracovních příležitostí, který Centrum Holdings provozuje ve spolupráci se společností LMC, provozovatele portálů jobs.cz a prace.cz.

„Nový vzhled prace.centrum.cz je dalším krokem k postupnému vytvoření jednotného designu početné rodiny našich servisních služeb jako jsou například slovníky, jízdní řády, počasí nebo televizní program, jehož nová verze byla spuštěna minulý měsíc. Cílem renovace našich webů je jejich modernizace a ještě větší přiblížení se přáním a potřebám našich uživatelům,“ říká Daniela Hornáčková, produktová manažerka Centrum Holdings.

"Díky naší spolupráci s Centrum Holdings se nejširší nabídka pracovních příležitostí na internetu, která je k dispozici na portálu Prace.cz, dostane k dalšímu okruhu zájemců. Věříme, že to bude velkým přínosem jak pro uchazeče o zaměstnání, tak pro firmy a instituce, které své pracovní nabídky na našem portálu vystavují," uvádí Tomáš Ervín Dombrovský, tiskový mluvčí společnosti LMC, provozovatele Prace.cz.

-mav-