Cofidis u příležitosti svých 30 let mění logo

pátek, 16. března 2012, 10:48 Aktuality MediaGuru

Cofidis, mezinárodní finanční společnost působící v České republice od roku 2004, se u příležitosti 30 let od svého vzniku rozhodla k inovacím.

Po více než 15 letech mění své logo, které má přinést nádech modernosti, přesnosti a dynamičnosti. Stejně jako v původním logu je zachován klíčový symbol Cofidisu – slunce, symbol kladných hodnot a znamení životní síly.

Spolu s novým logem spouští Cofidis v České republice i nový web, který se svým designem inspiruje změnou loga. Kromě vzhledu webu se mění také jeho struktura, která podporuje lepší orientaci v navigaci a produktové nabídce.

„Dlouhodobě sledujeme statistiky návštěvnosti webu včetně chování uživatelů na něm. To jsou velmi cenné zkušenosti, které jsme v rámci redesignu webu zhodnotili,“ říká Marie Slepánková, marketingový specialista společnosti Cofidis, a dodává: „Z vyhodnocení následných analýz jsme pak vycházeli při restrukturalizaci webové prezentace společnosti tak, aby co nejvíce vyhovovala požadavkům zákazníků a zároveň odpovídala moderním trendům v oblasti webových stránek.“

Kromě změny loga a webu Cofidis vstupuje do sponzoringu silniční cyklistiky v České republice.  Na počátku roku uzavřela společnost Cofidis smlouvu s Českým svazem cyklistiky. Cofidis tak bude pro tento rok generálním partnerem Českého poháru silniční cyklistiky 2012. Tyto aktivity korespondují s mateřskou společností ve Francii, jejíž tým se pravidelně účastní prestižních závodů v silniční cyklistice jako je Tour de France či Giro d'Italia.

-kch-