Kuchařová ambasadorkou projektu Schwarzkopf Elite Model Look

středa, 21. března 2012, 16:57 Aktuality MediaGuru

Značka Schwarzkopf společnosti Henkel nově navázala spolupráci s českou topmodelkou Taťánou Kuchařovou, která se tak stává ambasadorkou projektu Schwarzkopf Elite Model Look, prestižní modelingové soutěže, která objevuje nové tváře modelingového průmyslu.

Radka Šimánková, marketingová manažerka divize Kosmetika, Henkel ČR k tomu uvádí: „Jsme velmi rádi, že se v loňském roce spolupráce s Elite Model Look osvědčila a značka Schwarzkopf dostala příležitost ukázat, že patří v tomto oboru ke světové špičce. V rámci tohoto jedinečného partnerství budeme i letos pečovat o kandidátky, a to nejen během castingů Elite Model Look, ale také před a během národního finále pro Českou a Slovenskou republiku.“

Taťána Kuchařová se tak stává zároveň i ambasadorkou dalšího ročníku této soutěže, kterou Schwarzkopf od pondělka podporuje formou TV tag-onu spolu s outdoorovou a internetovou kampaní.

Zmíněná spolupráce se projevuje i v podobě Schwarzkopf Looks 2012 neboli kolekci módních účesů, které pro společnost vytvořil nizozemský stylista Armin Morbach a nafotil fotograf Peter Lindbergh. Na jejich příkladu jsou mimo jiné i představeny produktové novinky.

-kch-