Pivovar Zubr slaví výročí na sociálních sítích

pátek, 23. března 2012, 07:31 Aktuality MediaGuru

Přerovský pivovar Zubr oslaví 25. dubna svých 140 let od položení svého základního kamene. Toto významné historické výročí si moravský pivovar připomene mimo jiné i online cestou do své historie.

Během měsíce března až do zmíněného dubnového výročí jsou na Facebook profilu Zubr bojovník denně zveřejňovány významné momenty z historie pivovaru, které postupně poodhalují fanouškům vývoj pivovaru Zubr. Nechybí ani historické fotografie či dokumenty. „Tyto příspěvky jsou navíc publikovány formou deníkových zápisů, aby byly lidštější a našim fanouškům srozumitelnější. Rovněž jsme této historické kampani přizpůsobili cover fotografii profilu, na které je vyobrazen akciový pivovar v 19. století,“ dodal Digital strategic planner reklamní agentury Comtech Marian Füry, který historickou online kampaň pivovaru Zubr připravoval.

Při této příležitosti byl spuštěn i Twitter účet pivovaru Zubr, kde jsou rovněž každý den zveřejňovány dějinné události z provozu pivovaru.  „Všichni příznivci pivovaru Zubr tak mohou být jak na Facebooku, tak i na Twitteru svědky drobných událostí, které ovlivňovaly nejen vývoj pivovaru, ale i životy jeho zaměstnanců či obyvatel Přerova,“ dodal Füry.

-kch-