Portál Aukro spouští virální video

čtvrtek, 29. března 2012, 13:13 Aktuality MediaGuru

Aukro v těchto dnech uvádí virální video s vyznáním lásky, které vyhrálo ve valentýnské soutěži Jsem do Tebe blázen o nejlepší vyznání lásky. Video funguje jako virál, který během prvního dne vidělo přes 10 000 lidí.

Nápad vyznat svou lásku prostřednictvím romantického videa v kině zvítězil v konkurenci 3000 dalších nápadů. „Zjistili jsme, že podobný koncept byl už úspěšně realizován v zahraničí. Stál před námi nelehký úkol – ztvárnit celý nápad jinak a originálně. V Čechách zatím nikdo nic podobného nerealizoval,“ říká Alexandra Poláková, marketingová ředitelka Aukra.

Právě inspirace zahraničním provedením je nejčastější výtkou na sociálních sítích, kde se video již úspěšně virálně šíří. „Vedle odpůrců je stejně velká skupina lidí, kteří celému nápadu fandí. Nejhorší by pro nás bylo, kdyby video zůstalo bez reakce, což se ale naštěstí neděje,“ říká Alexandra Poláková.

Celé natáčení bylo realizováno během 24 hodin přímo v Kadani, kde žije výherce.  Za kreativním konceptem soutěže i zpracováním videa včetně produkce stojí marketingový tým Aukra ve složení Michala Langerová, Jan Valuštík a Lukáš Krčil.

-kch-