Prazdroj má nového marketingového ředitele

úterý, 20. března 2012, 16:24 Aktuality MediaGuru

Do funkce marketingového ředitele Plzeňského Prazdroje byl v březnu jmenován Grant McKenzie. Přichází na místo Toma Verhaegena, který povýšil v rámci společnosti SABMiller do funkce generálního ředitele významného nizozemského pivovaru Royal Grolsch.

Grant McKenzie pochází z Velké Británie. Získal bakalářský titul v oboru marketingu a obchodního práva na univerzitě ve skotském Strathclyde. Později rozvíjel své vzdělání na Autorizovaném institutu marketingu (Chartered Institute of Marketing), kde získal postgraduální diplom v marketingu.

Od roku 2005 působí Grant ve společnosti SABMiller, nejprve v evropské centrále jako marketingový manažer. Poté dva roky pracoval jako marketingový ředitel pivovaru Compania Cervecera de Canarias na Kanárských ostrovech. Do České republiky přichází z Rumunska, kde od března 2009 zastával roli marketingového ředitele v pivovaru Ursus.

V České republice Grant již dříve strávil pět let v rámci svého někdejšího osmiletého působení v marketingu u společnosti Mars Europe.

-kch-