Sazka mění spoty s Jágrem

pátek, 09. března 2012, 11:24 Reklama MediaGuru

V neděli 11. března startuje Sazka další fázi své reklamní kampaně - ve třech nových spotech s Jaromírem Jágrem v hlavní roli.

Všechny spoty byly, stejně jako ty předchozí, natočeny ve Philadelphii a budou vysílány na televizních stanicích TV Nova, Nova Cinema, Prima family, Prima Cool, Prima Love a TV Barrandov. Autorem kreativního konceptu je agentura Proximity. Produkci zajistila společnost Starlite. Režie obou spotů se opět ujal Petr Němeček.

Spot „Dort“ je zaměřený na podporu hry Euromiliony a Jaromír Jágr v něm poodhalí svoje akční a záchranářské touhy.

Naopak velmi odpočinkový spot „Postel“ bude propagovat oblíbenou číselnou hru Šťastných 10 a jistě osloví ty, kteří si ráno nebo během dne rádi pospí.

Zároveň s těmito spoty bude přibližně do poloviny dubna stále probíhat „rozvoz pizzy“, který seznamuje veřejnost s jackpotem Sportky. Potom se nám Jaromír Jágr představí   v další překvapující roli.

„Vzhledem k  úspěchu předešlých spotů, který potvrzují naše současné tržby, jsme se rozhodli pokračovat v duchu sloganu ,Vyhrajte a dělejte už jen to, co vás opravdu baví‘. I nás velmi bavilo s Jaromírem natáčet a věřím, že je to na výsledku vidět,“ říká Jana Studničková, marketingová a obchodní ředitelka Sazky.

Uvedené nové spoty jsou pokračováním intenzivní reklamní kampaně, kterou SAZKA sázková kancelář, a.s., zahájila 2. listopadu minulého roku.

-kch-