Nissan představuje kampaní nový model Juke

čtvrtek, 26. dubna 2012, 07:45 Aktuality MediaGuru

Automobilka Nissan představuje svůj model Juke prostřednictvím nové „sportovně“ zaměřené kampaně, ve které představí i nový televizní spot.

Další součástí mediální kampaně jsou také Juke showroomy ve vybraných nákupních centrech s názvem Juke Retail Activation. První showroom byl otevřen 16. dubna v Brně v OC Futurum a následně se přesouvá do Prahy, kde bude pokračovat v Letňanech a v Arkádách Pankrác.

Showroomy se zaměří na bezprostřední zkušenost veřejnosti s vozem pomocí displayů, interaktivních dekorací či foto stěny. Každý, kdo se přijde s Jukem seznámit, má možnost si auto rovněž staticky vyzkoušet, objevit ukryté překvapení v podobě Nissan Juke Energydrinků a nebo se zúčastnit soutěže o atraktivní ceny v podobě nejnovějších tabletů a smartphonů. Fotografie pořízené během návštěvy showroomu jsou pak následně uveřejněny na FB profilu Juke.

„Cílem akce je netradiční a aktivní formou představit Nissan Juke veřejnosti a současně nabídnout možnost zúčastnit se zajímavé zákaznické soutěže spojené s návštěvou dealera a uskutečněním testovací jízdy. Jedná se o specializovanou marketingovou in-door aktivitu, která se má svým pojetím a rozsahem zásadně odlišit od klasického a často přehlíženého ,vystavování‘ vozů v shopping centrech. Tímto způsobem také dává značka Nissan najevo svojí unikátnost v rámci nabídky crossoverů v ČR,“ říká Marek Vodička, PR/Marketing Section Manager, Nissan Sales CEE.

-kch-