Peugeot 208 spouští novou kampaň spolu s road show

pátek, 11. května 2012, 04:31 Reklama MediaGuru

Peugeot představuje svůj nový model 208 prostřednictvím road show. Mimo jiné i microsite, kde si lidé mohou nastartovat auto svým úsměvem.

U příležitosti představení svého nového modelu Peugeot 208 francouzská automobilka připravila imageovou kampaň se sloganem Let your body drive.

V televizi a outdooru kampaň běží po celý květen, od včerejška pak v kinech a na internetu. V tisku bude podporována do konce června.

Televizní spot je podkreslen písní The Dragster Wave belgické skupiny Ghinzu.

V rámci své internetové kampaně společnost Peugeot připravila speciální microsite www.vyhraj208.cz, kde si každý uživatel může vyzkoušet nové auto. V souladu s tím, že Peugeot 208 je představován především jako živý organismus, který citlivě rozpozná každou emoci a dokonale rozumí řeči těla svého řidiče, je na zmíněné microsite možné v simulaci prostředí jízdní kabiny ovládat auto pomocí úsměvu: čím širší úsměv, tím rychleji auto jede. Směr pohybu pak internetový řidič určuje svou rukou.  Za nejrychlejší jízdu pak může vyhrát testovací jízdu zdarma.

Na Facebooku je pak připravena hra, při které hráč hází kostkou a postupuje po trase, na níž je pak zapotřebí odpovídat na otázky vztahující se k městům, přes které projíždí.

Kampaň je dále podpořena road show, která probíhá od 9. května do 28. června ve 30 českých městech a během níž si mohou zájemci nový model vyzkoušet v praxi.

Pod kampaní je podepsána kreativní agentura EURO RSCG, microsite vytvořila agentura Symbio.

-kch-